TUR afholder konference om lokomotivføreruddannelsen

6. september 2012

Den årlige konference om lokomotivføreruddannelsen afholdes 18. september i Fredericia.

Brancheudvalget for lokomotivføreruddannelsen i TUR inviterer de jernbanevirksomheder, som er godkendt til at gennemføre lokomotivføreruddannelsen, til at deltage i den årlige konference om lokomotivføreruddannelsen. Desuden inviteres de skoler, der gennemfører teoriundervisningen; EUC Syd i Tønder og CPH West i Høje Taastrup, samt Trafikstyrelsen.

På konferencen vil skolernes nygodkendte Lokale UndervisningsPlan (LUP) blive præsenteret, og der vil blive lagt op til en debat omkring rekruttering og afgangsproblemer, samt tidspunkt for udstedelse af Trafikstyrelsens lokomotivførerlicens.

Derudover vil der blive mulighed for at diskutere seneste nyt fra Trafikstyrelsen, f.eks. den kommende bekendtgørelse om godkendelse af uddannelsescentre og bekendtgørelse om gebyrer på jernbaneområdet, som begge har været i høring, samt udstedelse af EU licens og spørgsmålet om evt. fælles database til udstedelse af licens og certifikater. 

Der vil også blive lejlighed til at diskutere erfaringerne fra den reviderede uddannelse, herunder skoleforløbene, praktikperioderne, prøverne med fokus på den praktiske licensprøve, logbogen samt samarbejdet mellem skole og virksomhed.

Spørgsmål om konferencen kan rettes til uddannelseskonsulent Jørgen Jæger på jj@tur.dk


- TUR


 

facebook twitter