Danmarks bedste kranfører

13. juni 2013

Landets dygtigste kranfører blev kåret i weekenden, hvor blandt andet to faglærere, Klaus Pugholm og Mogens Dahl, fik flotte placeringer.

DM for kranførere blev afholdt hos transportfirmaet Schou i Odense lørdag den 8. juni. 10 kranførere var nået til finalen på baggrund af to semifinaler, der blev afholdt i april måned. Blandt de 10 finalister var 2 faglærere fra henholdsvis UC Holstebro og EUC Nordvest. Alle deltagere skulle igennem en teoretisk prøve, samt tre praktiske prøver, før den endelige vinder kunne kåres. De tre medaljemodtagere blev:

1. Kenni Andersen, Vognmandsgården Hjørring (535 point)
2. Klaus Pugholm, UC Holstebro (533 point)
3. Johnny Jensen, Benny Rasmussen og Søn (517 point)

Klaus Pugholm, der er faglærer på UC Holstebro og har undervist på skolen siden 1998, fik dermed en flot 2. plads med blot 2 point fra 1. pladsen. Samtidig snuppede Mogens Dahl, der er faglærer på EUC Nordvest, en samlet 6. plads.

DM for kranførere er arrangeret af HMF, SAWO og Dansk Kranforening.

Læs mere om DM for kranførere hos UC Holstebro - klik her.