AMU-muligheder er blevet endnu mere synlige for endnu flere medarbejdere og virksomheder

23. april 2013

Nu er medarbejderes og arbejdsgiveres muligheder for at finde og målrette deres valg af AMU-kurser blevet endnu bedre. Det er realiteten med en udvidelse af kursusportalen amukurs.dk, som nu både viser kurser og kursuspakker, der retter sig mod konkrete jobfunktioner inden for industrien, transport, kommunikation, handel, administration og ledelse.

Med udvidelsen tilbyder amukurs.dk en endnu bredere vifte af kurser og kursuspakker, der nemt og hurtigt findes frem med få klik på computermusen, mobilen eller tabletten. Det er også blevet endnu nemmere og mere overskueligt at få et overblik over hvilke kurser, der hænger sammen. Målet er, at endnu flere brugere finder vej til at lade sig inspirere og gøre brug af de mange gode muligheder, der er for at efteruddanne sig indenfor AMU. Netop fordi amukurs.dk er meget brugervenlig og ikke kræver et kursus for at kunne bruge.

amukurs.dk er allerede blevet godt modtaget af både medarbejdere og arbejdsgivere. Portalen blev lanceret i juli 2012, og havde på det første halve år over 90.000 brugere.

Godt overblik over alle kurser
En af dem, som allerede bruger amukurs.dk flittigt er Jørn Lau, som er tillidsrepræsentant hos Schur Pack.

- amukurs.dk fungerer fantastisk. Den giver et godt overblik over de kurser, som udbydes, og så er den nemt og brugervenlig, siger Jørn Lau, som ofte opfordrer kollegaerne til enten selv at bruge portalen, eller tilbyder sin hjælp til at finde kurser og planlægge kursusforløb.

- Det er suverænt, at oplysningerne kommer frem så hurtigt. Alle facts er der, både priser og tidspunkter, så man kan sidde og planlægge, hvornår det passer bedst at komme på kursus, siger Jørn Lau.

Nemt og brugervenligt
Kirsten Bøjler Dall, som er HR chef i Fiberline Composites A/S, har også gode erfaringer med amukurs.dk.

- Inden jeg anbefalede amukurs.dk til medarbejderne, var jeg nødt til at tjekke, om portalen var nem tilgængelig og til at finde ud af. Og det synes jeg, den er, siger Kirsten Bøjler Dall. Flere af virksomhedens medarbejdere har benyttet sig af amukurs.dk til at finde og tilmelde sig kurser. Det var nemt for dem, fordi det hele er samlet på ét sted, og det er nemt at klikke videre og tilmelde sig.

- Jeg vil helt klart anbefale amukurs.dk til andre virksomheder. Det er en rigtig god portal, og det er nemt at få et hurtigt og rigtig godt overblik over de relevante kurser, siger Kirsten Bøjler Dall.

For yderligere information kontakt:

Industriens Uddannelser: Uddannelseskonsulent Jørgen Bo Nielsen, telefon: 33 77 91 46
Uddannelsesnævnet: Uddannelseskonsulent Susanne Clemensen, telefon: 33 36 66 1
Transporterhvervets Uddannelser: Kommunikationskonsulent Trine N. Rofelt, telefon: 35 87 87 19

Kursusportalen amukurs.dk er et samarbejde mellem følgende organisationer:

Organisationerne bag amukurs.dk

facebook twitter