Det jyske guld

8. april 2013

Det var jyske lærlinge, der dominerede, da der lørdag den 6. april blev afholdt DM for transportlærlinge ved Transport 2013 i Herning.

Michael K. Thomsen og Simon S. Pedersen.

Traditionen tro blev der afholdt DM for transportlærlinge under den store transportmesse i Herning "Transport 2013". I alt deltog 64 lærlinge fra hele landet inden for henholdsvis chauffør- og lager mesterskaberne, og de dystede gennem dagen i hver 5 discipliner. Ved præmieoverrækkelserne kunne det afsløres, at det var jyske drenge, der skulle hædres og fejres på sejrskamlen som danske mestre. Det var nemlig udelukkende elever fra UC Holstebro og EUC Lillebælt, der vandt de store pokaler.

To glade gulddrenge
Michael Korsgård Thomsen kunne snuppe guldet for næsen af sine to skolekammerater fra UC Holstebro, der dog meget glade kunne drage hjem med henholdsvis sølv- og bronzepokalerne. Om sin sejr fortæller Michael:

- Jeg havde på ingen måde regnet med at vinde, da jeg tog hjemme fra om morgenen. Det var helt vildt fedt, fortæller en meget tilfreds Michael, som til daglig er i lære som lageroperatør med speciale i logistik hos GLS Herning. Om 3 måneder er Michael udlært og fortsætter derefter hos GLS Herning, som da også havde et lille hold med på tilskuerpladserne til at heppe på Michael.

- Michael er en rigtig dygtig medarbejder, som vi er meget glade for, så vi er jo ikke helt overraskede over hans flotte resultat, men vi er meget stolte, fortæller Thomas Jensen, der er transport supervisor hos GLS Herning og som derudover varetager Michaels læretid.

Guldet inden for chaufførmesterskabet blev vundet af Simon Søgaard Pedersen. Han vandt en flot og sikker sejr med 76 point ned til nr. 2 og 3. Simon deltog også i DM for transportlærlinge sidste år, hvor han endte på en samlet 5. plads. I år havde han en klar ambition om at nå til top 3, så han var godt tilfreds med sin sejr.

- Det var rigtig fedt at nå helt til tops i år. Det er jeg meget glad for, fortæller Simon, der er i lære hos ØSG A/S, og når han sidder på skolebænken, er det hos EUC Lillebælt, det foregår. Til august er han færdig med sin uddannelse.

Flotte gaver fra sponsorerne
DM for transportlærlinge bliver arrangeret af Transporterhvervets Uddannelser - TUR i tæt samarbejde med transportskolerne og MCH Messecenter Herning. Derudover er der en lang række sponsorer, der yder stor opbakning til mesterskaberne. Kristian Skjøtt fra STILL Denmark A/S var en af de mange sponsorer, der kiggede forbi på den store dag. Om det fortæller han:

- Det var et rigtig flot arrangement, som vi er rigtig glade for at være med til, og det var virkelig spændende at se de mange dygtige lærlinge bruge vores maskiner. De går jo virkelig op i det her.

Sponsoropbakningen resulterede også i et rent gaveorgie til præmieoverrækkelsen, hvor både de samlede vindere og disciplinvinderne fik overrakt flotte sponsorgaver i form af merchandise og præmiechecks.

Ud over STILL Denmark A/S støtter følgende sponsorer DM for transportlærlinge: 3F, ATL, DI, DTL, Volvo Group Trucks Danmark A/S, Danske Fragtmænd A/S, ITD, Post Danmark, TSU, Brdr. Dahl, HMF, Constructor Danmark A/S, Trans Inform, GUU.

Danske mestre 2013!

DM for lagerlærlinge 2013
1. Michael Korsgård Thomsen, GLS Herning, UC Holstebro
2. Morten Kjær Laustsen, Actona Company A/S, UC Holstebro
3. Daniel Sletting Schultz, Actona Company A/S, UC Holstebro

DM for chaufførlærlinge 2013
1. Simon Søgaard Pedersen, ØSG A/S, EUC Lillebælt
2. Martin Elkjær Hansen, Kaj Pugholm Jensen ApS, UC Holstebro
3. Casper Kjær Korntved, Godstransporten Kolding A/S, EUC Lillebælt


Læs mere om DM for transportlærlinge - klik her.

-TUR

 

 

 

 

 

 

facebook twitter