Vigtig information om Multitest

22. august 2013

Alle brugere af Multitest skal sørge for at holde sig ajour i forhold til nye regler og tiltag via Multitests informationssider. Netop nu er der vigtigt nyt om aktiveringskoder, som vedrører alle, der deltager i Beredskabsstyrelsens testsystem.

Det er uhyre vigtigt, at alle brugere af Multitest, uanset om det er i regi af TUR, TS, BRS eller PKS, holder sig orienteret om nye regler og tiltag. Det gælder uanset, om man er administrator, underviser eller tilsynsførende. Alle registrerede brugere af Multitest har adgang til disse informationssider via menuen ude til venstre i skærmbilledet: Information - Nyhedsoversigt.

Aktiveringskoder
Helt akut er det vigtigt, at alle, der på en eller anden måde deltager i BRS testsystem, straks får læst vejledningerne derfra samt læst den sidste nyhed angående aktiveringskoder, da man ikke kan starte prøver uden kendskab til dette.

Endelig er det vigtigt også at læse: Information - Offentlige dokumenter, da der på dette sted er lagt manual for Multitest samt supplerende information om enkelte tests.

Spørgsmål i relation til det faglige indhold kan rettes til uddannelseskonsulent i TUR Jørgen Gregersen på telefon: 28 49 51 90 eller mail: jg@tur.dk. Spørgsmål af mere teknisk art kan stilles til uddannelseskonsulent i TUR Preben Mandrup på pm@tur.dk eller evt. på tlf. 35 87 87 12.

-TUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter