Få opdateret din viden om køre-hviletider og avanceret lastsikring

7. februar 2013

TUR Faglæreruddannelser byder snart på kurser i køre-hviletider og avanceret lastsikring. Her kan du bl.a. møde en af Europas største eksperter på lastsikringsområdet.

TUR Faglæreruddannelser har de kommende måneder mange spændende og ajourførende kurser på tapetet. Det er bl.a. kurserne "Underviser i køre- hviletider, grundlæggende" og "Avanceret Lastsikring".

Underviser i køre- hviletider
Hvilke hjælpemidler og pædagogiske virkemidler kan du gøre brug af i undervisningen? Det kan du blive klogere på med dette kursus, som tilbyder en grundlæggende indsigt i køre-/hviletider og det digitale kontrolapparat. Bl.a. med indlæg ved Peter Steen Clausen fra Rigspolitiets tungvognssektion.

Kurset finder sted den 25.-26. februar på Snepsgård, Snepsgårdevej 20, Ribe.

>Læs mere

Avanceret lastsikring med Peter Andersson
TUR Faglæreruddannelser byder her på videregående uddannelse af faglærere i avanceret lastsikringsteknik. Det er lykkedes at få en af Europas største eksperter på lastsikringsområdet til landet, nemlig Peter Andersson fra Mari-Tern i Sverige, som igennem mange år har været i centrum for udvikling og fastsættelse af standarder på området, og som med stor succes forestod et lignende arrangement for TUR i 2004 og 2009.

Kurset finder sted den 15.-17. april på EUC Nord, Knivholtvej 18, 9900 Frederikshavn.

>Læs mere


-TUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter