To personer hædret af TUR

28. februar 2013

Palle Nissen og Lene Rosfort blev tildelt TURs Uddannelsespris 2013, som blev uddelt for første gang ved TURs strategikonference.
TURs Uddannelsespris gives til en person, organisation eller institution, der har ydet en særlig indsats for udviklingen af de faglige uddannelser, og i år gik prisen meget velfortjent til konsulent Palle Nissen og uddannelseskonsulent hos 3F Lene Rosfort.

Palle Nissen har som tillidsrepræsentant udført en enestående indsats for at få sine kollegaer til at gå i gang med at uddanne sig. Resultatet er, at rigtig mange renovationsarbejdere nåede at blive faglærte via Meritvejs-forløb og dermed stod desto stærkere, da R98 blev afviklet, og de skulle finde job i de nye virksomheder, der opnåede kontrakt på arbejdet. Palle Nissen havde i den forbindelse blik for, at mange kolleger var ordblinde eller havde andre former for læsevanskeligheder, og at vejen til faglig uddannelse derfor, for manges vedkommende, gik via ordblindekurser eller FVU. Endelig har Palle Nissen ydet en stor indsats for at såvel ledelse som medarbejdere skulle påtage sig et medansvar for at ansætte og oplære unge lærlinge.

Lene Rosfort har i en årrække arbejdet side om side med Palle Nissen med hensyn til at fremme uddannelsesaktiviteten blandt de københavnske renovationsarbejdere. Herudover har hun en meget stor del af æren for, at så mange medarbejdere i Københavns Lufthavn er gået i gang med - og har gennemført - Meritvejen til faglært lufthavnsoperatør.

-TUR

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter