Invitation til reception

9. januar 2013
Seniorkonsulent i TUR Jørgen Jæger fylder 60 år den 24. januar.

Den festlige begivenhed bliver fejret med en reception, hvor alle samarbejdspartnere, tidligere og nuværende kollegaer er meget velkomne til at deltage. Receptionen finder sted den 24. januar fra kl. 14.00 - 16.00 på Bygmestervej 5, 1. sal.

Jørgen blev ansat i TUR i 1997, hvor han kom fra en stilling som leder på Landtransportskolens EUD afdeling, og han har siden arbejdet med en lang række brancheområder, bl.a.: baneområdet, lufthavnsområdet og lager- og havneområdet. Han var også ansvarlig for teaterteknikkeruddannelsen samt AMU til film og medieteknikkere, da det lå i TUR regi.

Da TUR i 2004 blev sekretariat for den nye offentlige lokomotivføreruddannelse, fik Jørgen ansvaret for at opbygge og implementere denne i tæt samarbejde med branchen, det daværende Undervisningsministerium og Trafikstyrelsen. Jørgen har fortsat dette område.

Jørgen har siden sin start i TUR haft en tværgående funktion på EUD området og har været med til at opbygge svendeprøvesystemet, som vi kender det i dag.

Derudover har han siden begyndelsen af DM for transportlærlinge i 1999 været projektleder og var i flere år formand for styregruppen bag de åbne nordiske mesterskaber - senere EM og den første World Skills konkurrence som transportområdet deltog i.

>Download invitationen her.

-TUR


facebook twitter