TUR Test indgår kontrakt med Beredskabsstyrelsen

22. maj 2013

Ny samarbejdsaftale sikrer, at alle prøver inden for farligt gods/ADR-området fremover gennemføres i Multitest.

Efter 2 års fodarbejde og efterfølgende forhandlinger er der netop indgået en samarbejdsaftale med Beredskabsstyrelsen (BRS), som sikrer, at alle prøver i farligt gods/ADR området fremover skal gennemføres i Multitest. Den 1. juli 2013 træder en ny revision af ADR bestemmelserne i kraft, og samtidig vil alle skriftlige prøver være klar til gennemførelse på Multitest.

Mange, både faglærere, konsulenter og andre brugere af Multitest, har støttet op omkring, at BRS skulle gå over på Multitest platformen. Skolerne vil modtage mere konkrete vejledninger fra BRS, inden der startes op i Multitest med dette nye område.

Hos TUR Test er man meget tilfreds med resultatet:

- Vi er meget taknemmelige for det fine udviklingssamarbejde, der har været mellem BRS og os, således er flere af vores procedurer for behandling af persondata nu helt på højde med persondatalovgivningen, ligesom processen fra udvikling af nye funktioner i Multitest fremover følger en fastlagt procedure, som bedst muligt sikrer, at det færdige produkt er stabilt og driftssikkert, konstaterer Preben Mandrup, der er senior konsulent i TUR og leder af TUR Test.

Hos TUR Test glæder man sig til et godt fremadrettet samarbejde med Beredskabsstyrelsen, skolerne og underviserne.

-TUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter