Find dit transportkursus på amukurs.dk

4. marts 2013

Nu bliver det meget nemmere at få overblik over det store tilbud af AMU-kurser inden for transportområdet.

Industriens Uddannelser lancerede amukurs.dk i juni 2012 og har siden oplevet stor interesse for hjemmesiden. Rigtig mange brugere har nemlig brugt amukurs.dk. til at finde frem til AMU-kurser inden for produktionsindustrien. Nu er det også muligt at finde og tilmelde sig til transporterhvervets arbejdsmarkedsuddannelser via uddannelsesportalen.

Med amukurs.dk er det nemt og enkelt at finde lige netop det kursus, man mangler. Det sker enten ved hjælp af en overordnet søgefunktion eller ved at bevæge sig via en række forskellige brancheindgange inddelt i jobområder. Når man har fundet frem til det helt rigtige kursus, er der tydelig angivelse af, hvor og hvornår kurset afholdes, mens det også er muligt at tilmelde sig med det samme - alt foregår online. 

Målrettet både den enkelte bruger og virksomhederne
amukurs.dk er målrettet den enkelte bruger, der blot ønsker et enkelt kursus, men portalen er samtidig også udviklet med virksomheder og jobcentre for øje. Hjemmesiden kan nemlig bruges som et redskab i uddannelsesplanlægning og vejledning, idet amukurs.dk tilbyder en række nyttige værktøjer. Blandt andet en kursuskalender, som samler et overblik over, hvor og hvornår de kurser, man har fundet frem til, bliver afholdt. Kalenderen er lige til at printe ud og hænge op. Man kan også gemme de relevante kurser til næste gang, man besøger amukurs.dk.

TURs arbejde med amukurs.dk stopper dog ikke med lanceringen. TUR vil i løbet af 2013 tilføje flere strukturer og kursuspakker til siden. Samtidig udvider amukurs.dk den 1. april med endnu et brancheområde, da efteruddannelsesudvalget HAKL (Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse) her lancerer deres del af amukurs.dk.

Besøg amukurs.dk

-TUR

 

 

 

 

 

facebook twitter