Cargo Dynasty vinder international pris

26. november 2013

Transportspillet Cargo Dynasty er netop blevet tildelt den internationale pris: Best Education and Learning Serious Game 2013.

Bilbao danner i disse dage rammen for "Best Video Games 2013". Her uddeles der priser inden for to overordnede kategorier: "Best Fun Games" og "Best Serious Games" - og det er i den sidstnævnte kategori, at Cargo Dynasty er blevet tildelt prisen "Best Education and Learning Serious Game 2013". Og prisen vækker stor begejstring hos Niels Henning Holm Jørgensen, der er chefkonsulent i DI og bestyrelsesmedlem i TSU, som er en af parterne bag Cargo Dynasty:

- Vi er virkelig stolte af, at Cargo Dynasty er blevet tildelt denne pris. Det er i høj grad med til at understrege, at vi har fået udviklet et spil, der er i liga med Sim City og lignende, og at vi hermed har et værktøj, der kan tiltrække de unge og være med til at introducere dem for, hvad transportbranchen har at byde på.

Best Video Games 2013 uddeler desuden priser inden for en lang række kategorier - f.eks.: "Best PlayStation 3 Video Games", "Best Xbox 360 Video Games" og "Best Wii U Video Games". Læs mere om priserne - klik her.

Om Cargo Dynasty
Cargo Dynasty er et transportspil, hvor man blandt andet skal opbygge sin egen transportvirksomhed - gennem spillet får man indsigt i, hvor alsidigt, udfordrende og spændende et job inden for transportbranchen kan være. Spillet er udviklet af TUR Forlag i samarbejde med TSU. Læs mere om Cargo Dynasty - klik her.

-TUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter