Selandia har netop kåret elev nr. 100 og 1000

13. november 2013

Hos Selandia i Slagelse kunne man fredag den 8. november fejre de nyudklækkede vejgodschauffører og lager- og logistikoperatører. Under overrækkelsen af svendebrevene blev to af eleverne ekstra overraskede. 

Fredag den 8. november var en rigtig god dag på Mekanik, Transport og Logistik på Selandia. Familie, kollegaer og chefer var mødt op for at overvære overrækkelsen af svendebreve til to hold elever, der var blevet færdige som henholdsvis vejgodschauffører og lager- og logistikoperatører. Men der var kun få, der vidste, at to elever ville modtage en ekstra lille gave, fordi de var elev nummer 100 i 2013 og elev nummer 1000, siden uddannelsen startede i 1994.

Uddannelseschef på Mekanik, Transport og Logistik roste i sin tale de virksomheder, Selandia samarbejder med:

- Siden uddannelsen startede i 1994 har det været spændende at arbejde sammen med alle de virksomheder, der har tilknytning til Selandia. Uden deres hjælp og vilje til at investere i vores elever, var vi ikke nået til elev nr. 1000, sagde Michael Ørum Henriksen, uddannelseschef på Mekanik, Transport og Logistik.

Guldmedalje og elev nr. 100
- Normalt vinder jeg aldrig noget som helst, så det var da sjovt, da mit navn pludselig blev råbt op, sagde elev nr. 100, Martin Damgaard Andersen, der har været i lære hos Dansk Specialtransport v/Rørby Johansen.

Martin Andersen har altid vidst, at han skulle være vejgodschauffør, og hans evner rakte i foråret til en flot guldmedalje ved DM for transportlærlinge i disciplinen manøvrering med hænger.

- Ja 2013 har nu alligevel været et ret godt år for mig, siger Martin Andersen med et smil.

Ret uventet
Elev nr. 1000, Mark Colding, var af gode grunde noget overrasket, da han blev kaldt op.

- Det første jeg tænkte var, det mener I bare ikke. Det er ikke så nemt lige præcis at blive elev nr. 1000, så det er da lidt sjovt at få den "titel", sagde Mark Colding, som har været i lære hos Bevola.

Mark Colding var i både 9. og 10. klasse på brobygningsforløb på Selandia, og siden han begyndte på sin uddannelse som lager- og logistikoperatør, har han aldrig været i tvivl.

- Det er lige mig, og jeg har været rigtig glad for både skoleforløb og min læreplads. Jeg har været så heldig, at jeg er blevet ansat på Bevola, når min læretid er slut, så nu kan resten af tiden som elev kun gå for langsomt, slutter Mark Colding.

-TUR

 

 

 

 

 

 

facebook twitter