Få godkendt din virksomhed elektronisk

8. oktober 2013

Alle virksomheder kan ansøge om at blive godkendt til oplæring af lærlinge. Inden for vejgodsområdet foregår det fra den 1. november kun elektronisk via tur.dk.

Det er TUR, der godkender de virksomheder, som ønsker at ansætte en lærling inden for transportområdet. For at blive godkendt skal virksomheden dermed søge om dette hos TUR. Tidligere har denne ansøgningsproces foregået på papir, men fra den 1. november 2013 vil dette ikke længere være muligt inden for vejgodsområdet. Herefter skal alle ansøgninger foregå elektronisk via tur.dk.

Sådan gør du
Hvis du ønsker en godkendelse inden for vejgodsområdet, starter du ansøgningsprocessen på tur.dk via dette link - elektronisk virksomhedsgodkendelse. Her fra har du så mulighed for at vælge, hvilket speciale, du ønsker godkendelse indenfor. Henholdsvis godschauffør, flyttechauffør, kranfører, renovationschauffør og tankchauffør.

For de resterende af TURs specialer foregår ansøgningen stadig via en papiransøgning, der sendes til TUR. Find mere information via dette link - virksomhedsgodkendelse. TUR arbejder dog på, at flere af specialerne løbende vil blive integreret i den elektroniske virksomhedsgodkendelse.

-TUR

 

 

 

 

facebook twitter