Fokus på miljø

17. september 2013

Den 11. september var TUC Fyn vært ved en konference for ledere fra hele transportbranchen. Dagen bød blandt andet på oplæg, diskussioner og praktiske øvelser på det køretekniske anlæg i Ellested på Fyn.

Miljørigtig kørsel og brændstofbesparelse var dagens tema, da TUC DK afholdte en konference for hele transportbranchen og dens mange aktører. Her deltog blandt andet direktør for DI Transport Michael Svane med et oplæg under overskriften: " Hvor der er vilje, er der vej - også for miljøet". Programmet bød også på indlæg fra transportørerne selv, herunder bl.a. DHL, som satte fokus på "Miljø som business - fra hovedpine til forretning?". Undervejs var der rig mulighed for dialog og erfaringsudveksling blandt de fremmødte.

Eftermiddagens program blev gennemført på det køretekniske anlæg, hvor der blandt andet var mulighed for at prøve "Pro Drive" lastbilsimulatoren, en væltebil og de nyeste lastbiler fra Volvo, Scania, Man og Iveco. Her deltog også Georgia Boy med truckerhistorier fra landevejen.  

-TUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook twitter