TUR Forlag lancerer to erhvervsbogklubber

22. august 2014

Hold dine medarbejdere opdateret med de nyeste regler inden for godstransport og lager via TUR Forlags nye erhvervsbogklubber.

Erhvervsbogklubber_TURForlag

TUR Forlag tilbyder med to nye erhvervsbogklubber transportbranchens virksomheder mulighed for at optimere ressourcerne og holde sig ajour med regler, der hele tiden rykker. Bogklubberne henvender sig til henholdsvis gods- og lagerområdet og består af brancherelevante bøger samt et antal kursuskoder til online kurser på turteori.dk, der indeholder nogle af markedets bedste online undervisningsprogrammer til transportområdet.

Chaufførstuen og lageret får deres eget bibliotek
Idéen med bogklubberne er, at materialerne med fordel kan placeres der i virksomheden, hvor medarbejderne har adgang til dem. F.eks. i chaufførstuen og på lageret. Bøger og online kurser kan på den måde fungere som opslagsværk og en hjælp til medarbejdere i det daglige arbejde, når der opstår usikkerhed eller konkrete spørgsmål.

Bogklubberne tegnes som årsabonnement. Når abonnementet er tegnet, fremsendes indholdet af pakken og med i årsabonnementet følger to årlige opdateringer. Det betyder, at virksomheden to gange årligt modtager eventuelle nye udgaver af de bøger, der er omfattet af den pågældende bogklub, eller det kan dreje sig om helt nye bøger eller kursuskoder til nye kurser på turteori.dk, som forlaget vurderer, vil passe ind i den pågældende bogklub.

Introduktionstilbud
Læs mere om bogklubberne og indtroduktionstilbud på turforlag.dk, hvor du også kan læse mere om de enkelte udgivelser - klik her.

-TUR

 

 

 

 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag