TUR inviterer til inspirationskonference om IKV i AMU

21. august 2014

Kom og få ny inspiration til, hvordan du kan arbejde med individuel kompetencevurdering i relation til arbejdsmarkedsuddannelser.

Faglæreruddannelser2

TUR har fået udarbejdet en praktisk vejledning til IKV i AMU inden for TURs arbejdsmarkedsuddannelser. Denne vejledning indeholder en række fakta om IKV i AMU, mens den ligeledes indeholder konkrete eksempler på, hvordan kompetencevurderingerne kan planlægges og gennemføres, så de lever op til Undervisningsministeriets krav om pålidelighed, troværdighed og god kvalitet.

Den praktiske vejledning til IKV i AMU inden for TURs uddannelser vil blive præsenteret på konferencen. Der vil desuden være oplæg om konkrete gennemførte IKV-forløb inden for TURs arbejdsmarkedsuddannelser.

Målgruppen for konferencen er faglærere og uddannelseskonsulenter. Konferencen er tilrettelagt af TUR i samarbejde med Lizzie Mærsk Nielsen fra konsulentvirksomheden Mærsk Nielsen HR.

Tid og sted
Konferencen afholdes tirsdag den 23. september kl. 10-14 (kaffe fra kl. 9.30) på AMU SYD i Kolding.
Adressen er: C. F. Tietgens Vej 6, 6000 Kolding.

Tilmelding
Der er ingen deltagerbetaling. Der er ingen kørselsgodtgørelse eller anden økonomisk kompensation til deltagere.

Tilmelding til konferencen skal ske til Ellen Ellehammer på ee@tur.dk senest den 29. august. Oplys navn, e-mailadresse og telefonnummer på deltageren/deltagerne.

-TUR

 

 

 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag