EUC Lillebælt uddanner flere disponenter

15. januar 2014

EUC Lillebælt har afsluttet uddannelse for 8 lager- og terminaldisponenter og 2 kørselsdisponenter.- De er meget fagligt dygtige, og har opnået de bedste resultater nogensinde ved EUC Lillebælt, fortæller projektleder på EUC Lillebælt, Ann Dorit Aulbjerg om de nyudklækkede disponenter.

Holdet afsluttede den 29. november, hvor 7 ud af 10 afsluttede uddannelsen med et 12-tal til den afsluttende eksamen. Dette forklarer Ann Dorit Aulbjerg især har noget at gøre med sammenholdet på holdet.

- Der har været et fantastisk sammenhold på holdet, og de er rigtig gode til at idéudveksle med hinanden. De har opnået en fantastisk synergieffekt, og der må være grunden til de flotte resultater. De er i det hele taget meget aktive og har oprettet et fælles forum på facebook, og vil også støtte hinanden fremover", fortæller projektleder Ann Dorit Aulbjerg.

Opstart to gange om året
Disponentuddannelsen, som på mange måder stadig er forholdsvis ny i branchen, er heldigvis så kendt nu, at EUC Lillebælt kan opstarte to hold om året.

- To opstart om året gør, at vi har den fleksibilitet som arbejdsgiverne efterlyser. Vi har lige haft en elev, som har gennemført uddannelsen ved at have mere undervisning om efteråret, da de har højsæson i foråret. Eleven har fundet sig godt til rette med det, og som han siger, har han lært flere disponenter at kende, og har et endnu større netværk, afslutter projektleder Ann Dorit Aulbjerg.

EUC Lillebælt har netop startet et nyt disponenthold op i uge 2 og det næste begynder i uge 34.


-TUR


facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag