Fejl i databehandling under Chauffør DM 2014 giver anledning til korrektioner

27. maj 2014

To af øvelserne til Chauffør DM 2014 har desværre vist sig at være berørt af en fejl i databehandlingen.

TURs kvalitetssikring under DM var på indtastningsfejl, så desværre er fejlen først blevet opdaget ved en nøje gennemgang af resultaterne inden udsendelse til skolerne.

Fejlen betyder, at mange deltagere har fået mellem 5 – 50 point for lidt i hver af de 2 deløvelser, kørsel med sættevogn og kørsel med vogntog, men ingen har fået for mange point. De 2 deløvelser kunne maksimalt give 100 point i kvalitet og præcision, men kun op til 50 point er ført videre fra indtastning til beregning. Fejlen giver anledning til ændring af deltagernes placeringer i de 2 berørte øvelser, men berører heldigvis ikke, hvem der er samlet vinder af Chauffør DM 2014.

TUR ønsker at give fuld oprejsning til de deltagere, som ikke fik deres velfortjente podieplads i lørdags ved præmieoverrækkelsen efter DM 2014. Samtidigt har TUR valgt, at alle podieplaceringer fra i lørdags bibeholdes. Det betyder, at vi får delte placeringer i de 2 øvelser, trækker / sættevogn og vogntog, og i det samlede resultat.

TUR beklager hele situationen, og især er det ærgerligt, at deltagerne ikke fik deres velfortjente andel i præmieoverrækkelsen lørdag 24. maj. TUR vil samtidigt gerne understrege, at alle præmiemodtagerne har fortjent hyldest for deres indsats i lørdags. Alle har de gjort deres ypperste, og der er kun marginaler til forskel på resultaterne.

TUR har den 27. maj haft kontakt med alle de berørte deltagere og deres skoler for at forklare situationen.

I øvelsen trækker / sættevogn kommer Henrik Søndergaard fra Poul Schou A/S, elev på UC Holstebro på en delt 1. plads. Bjørn Nordskov fra Tvis Vognmandsforretning A/S, også elev på UC Holstebro kommer på en delt 2. plads.

I øvelsen Vogntog kommer Allan Kibsgaard Sørensen fra Nykøbing Dag & Industrirenovation, elev på UC Holstebro på en delt 2. plads. Kasper Cavour Jagd Frederiksen fra Kruse Maskintransport A/S, elev på TEC kommer på en delt 3. plads.

I det samlede resultat for Chauffør DM 2014 rykker Henrik Søndergaard fra Poul Schou A/S, elev på UC Holstebro op fra 4. pladsen til en delt 2. plads.

Ekstra pokaler og præmier vil blive eftersendt til de berørte deltagere, de har selvfølgelig fortjente dette.

TUR vil endnu engang beklage situationen.

Se resultaterne - klik her.

-TUR

 

 

 

 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag