TUR og IU styrker samarbejdet

28. maj 2014

Til årsskiftet bliver BUEN endnu et uddannelsessekretariat rigere, når Transporterhvervets Uddannelser og Industriens Uddannelser etablerer et driftsfællesskab.- Formålet med driftsfælleskabet er løbende, i et konstruktivt samarbejde, at finde og udnytte de mange potentialer, der er i vores organisationer for udvikling og effektivisering. Vi tror, vi kan finde inspiration hos hinanden, forklarer direktør i Industriens Uddannelser, Henrik Amdi Madsen.

Sekretariatschef i Transporterhvervets Uddannelser, Hans Christiansen supplerer:

- Det er vigtigt for begge sekretariater, at vores drift hele tiden bliver bedre, mere effektiv, mere synlig og mere robust. Det giver os også fordele, når vi skal arbejde med store reformer, som den aktuelle EUD-reform, eller når vi i fællesskab driver landets største kursusportal amukurs.dk.

Henrik Amdi Madsen fremhæver, at et af de store mål med driftsfællesskabet er at sikre, at virksomheder samt nuværende og potentielle medarbejdere får dækket deres behov for attraktive og værdifulde erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser.

Hans Christiansen og Henrik Amdi Madsen understreger samtidig, at driftsfællesskabet ikke får organisatoriske konsekvenser. Transporterhvervets Uddannelser og Industriens Uddannelser er også fremover selvstændige organisationer. I driftsfællesskabet indgår følgende 8 sekretariater:

  • Industriens Uddannelser
  • Transporterhvervets Uddannelser
  • Uddannelsesnævnet
  • Sekretariatet for Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser
  • Serviceerhvervenes Uddannelsessekretariat
  • Grafisk Uddannelsessekretariat
  • UU Danmark
  • DPA-System  

- Vi er begge meget begejstrede, fordi det her grundlæggende handler om, at vi får bedre muligheder for at gøre det, vi gør bedst. Nemlig at udvikle erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser, der matcher arbejdsmarkedets behov, slutter sekretariatschef Hans Christiansen.

Transporterhvervets Uddannelser flytter ind i BUEN i december 2014.

-TUR


 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag