AMU Nordjylland investerer i nye køretøjer

24. marts 2014

AMU Nordjylland har netop fået overdraget nøglerne til to spritnye Scania-lastbiler - begge er af typen Scania G370 og udstyret med Krone-anhængere.

AMU Nordjyllands nye lastbiler

De nye lastbiler er spækket med den nyeste teknologi, og de bringer AMU Nordjylland med helt i front, når det kommer til undervisning i både sikker og miljørigtig kørsel.

- Hos AMU Nordjylland vil vi være på forkant med udviklingen. Vores undervisning skal være tidssvarende, og vores elever og kursister skal lære om de nyeste teknologier og den seneste udvikling inden for det enkelte område. Med købet af de to nye Scania-lastbiler er skolen med helt i front, når vi skal uddanne nye chauffører - det er både til gavn for den enkelte chauffør og for virksomhederne, som får tilført ny viden, udtaler Henrik Johannesson, Centerchef ved AMU Nordjylland.

De nye køretøjer er også allerede taget i brug i undervisningen - til stor begejstring for både lærere og kursister/elever. 

- For mig som faglærer er det utroligt spændende, når vi får nye køretøjer til brug i undervisningen. Det er legetøj for store drenge. Samtidig giver de et frisk pust til undervisningen, fordi de stiller krav til den enkelte lærer om at være up to date med de nyeste funktioner - og det er også noget af det, der gør det ekstra sjovt at undervise, siger Kim Kristiansen, faglærer hos AMU Nordjylland. 

Ny bus i efteråret 2013
I efteråret 2013 investerede AMU Nordjylland desuden i en Scania Irizar turistbus - en 4-stjernet luksusbus, som bruges aktivt i undervisningen inden for EU-efteruddannelse, rute/bybusuddannelser og til kørekortundervisning. 

-TUR

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag