Bliv disponent via AMU

25. februar 2015

Dele af disponentuddannelsen udbydes også som AMU kurser.

Lastbil på vej

Siden 1. august 2014 har EUC Lillebælt udbudt dele af disponentuddannelsen som AMU kurser. Kurserne er blevet afholdt sammen med EUD forløbene, hvilket man på skolen har oplevet som en stor succes. Arbejdsgiverne har hermed fået en endnu større fleksibilitet i forhold til at afholde uddannelse, når det passer ind i driften på de enkelte virksomheder – og det er muligt at tilmelde sig blot et enkelt kursus ad gangen. Indtil videre har EUC Lillebælt afholdt syv AMU fag siden 1. august 2014. Om det fortæller projektleder hos EUC Lillebælt Ann Dorit Aulbjerg:

- Samlæsningen med de faste EUD hold har fungeret godt. Disponenter er jo vant til at blive sat i mange forskellige situationer og er meget fleksible i forhold til at løse opgaver sammen med mange forskellige mennesker. Det kender de jo fra deres hverdag i disponentarbejdet. Alle er fokuserede på at opfylde de faglige mål bedst muligt og med et højt kvalitetsniveau.

Hos EUC Lillebælt starter man hold op på uddannelsen to gange om året - i januar og i august. Hermed får arbejdsgiverne mulighed for at få planlagt bedre i forhold til at undgå evt. højsæson, således at eleven bliver undervist på to forskellige hold. Det er muligt at få mere uddannelse enten i første halvdel af året eller i sidste halvdel af året.

EUC Lillebælt har på nuværende tidspunkt gennemført ni hold på disponentuddannelsen. Læs mere skolens kommende hold – klik her.

Læs mere om disponentuddannelsen på tur.dk – klik her.

-TUR

 

 

 

 

 

 

facebook twitter