Se dit AMU-kursus

3. februar 2015

Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge sit næste AMU-kursus. Men det er med AMU-kurser, som med andre varer eller ydelser, man vil gerne lige se, hvad man køber.

Instagram

Derfor kan man nu se billeder af kurserne på amukurs.dk. Projektet Oplev AMU ønsker at synliggøre AMU’s styrker ved at tage billeder af kurserne, indholdet, omgivelserne og personerne. Billederne er taget af faglærere og kursister og vises på kursusportalen amukurs.dk sammen med kursusbeskrivelserne.

Et par gode eksempler er:

  • gaffeltruck certifikatkursus B - klik her.  
  • lastbilmonteret kran certifikat D - klik her.  

Her er kursusbeskrivelsen suppleret med både billeder og korte videoklip, der fortæller lidt om andre deltagere, og hvorfor de er på kursus, men man kan også se, hvad de laver på kurset.

Skoler kan selv uploade billeder

Billederne giver et bedre indblik i, hvad det vil sige at være på kursus i eksempelvis gaffeltruck eller kran D. Og man kan se, hvordan det ser ud på de forskellige skoler, da der er mulighed for at skrive skolens navn på billedet.

Alle skoler kan selv uploade billeder af deres kurser via Instagram. Når billederne uploades til Instagram med hashtagget #oplevamu vises de på amukurs.dk, så snart fotografen har godkendt det.

Instagram kan downloades som applikation til telefoner og tablets. Se en videoguide til, hvordan du uploader billeder - klik her.

Om amukurs.dk
amukurs.dk er en kursusportal, hvor man søge alle eksisterende AMU-kurser frem. Man kan se forskellige forløb, læse mere om kurserne og finde tid og sted.

-TUR

 

 

 

 

 

 

facebook twitter