Årets AMU-kurser har været fyldt med gode oplevelser

6. januar 2015

Endnu et år er gået på landets AMU-centre, og året har været fyldt med lærerige kurser, glade kursister og gode AMU-oplevelser.

OplevAMU_jette

'Oplev AMU' har på mange måder været overskriften på 2014. Oplev AMU er en kampagne, der har samlet gode billeder og oplevelser fra landets kurser på tværs af brancher. Billederne viser, hvad der foregår på kurserne, og hvad man lærer, når man er afsted.

Med flere hundrede brugere og mere end 3.000 billeder er der blevet delt mange gode oplevelser på Instagram og Facebook. I løbet af året har vi hilst på flere kursister, der har deltaget i et eller flere af vores AMU-kurser, og som gerne ville dele deres oplevelse med andre.

De gode historier
Vi har blandt hørt mekanikeren Anders’ grund til at tage et gaffeltruck-kursus. Han har haft svært ved at finde job i autobranchen, men arbejder nu som værkførerassistent, hvor han bl.a. kører gaffeltruck. Ifølge Anders, er det hans bedste job nogensinde.

Vi fik også lov at møde 72-årige Jette. Jette var på EU-efteruddannelse for godschauffører og med sig havde hun et billede af sig selv som 25-årig, hvor hun poserer på køleren af sin lastbil. Dengang var hun én af meget få kvindelige chauffører.

Og så har vi hilst på flere, der har været på kursus og efterfølgende fået job. Vi fik blandt andet hilst på Maslum den dag, han var i oplæring i buslinje 5A i København. Han havde nemlig fået job efter et chaufførforløb på AMU.

Hvis du vil vide mere
Det er bare nogle af mange gode oplevelser. Hvis du vil læse om flere gode oplevelser, kan du finde billederne på amukurs.dk, hvor de supplerer kursusbeskrivelserne til kurserne.

Du kan også finde Oplev AMU på Facebook. Her bliver de bedste historier og billeder fra landets AMU-kurser delt.

-TUR

 

 

 

 

facebook twitter