DM i Skills 2015

7. januar 2015

Så åbnes dørene til dette års DM i Skills, der foregår i Bella Centeret i København.

Skills2015

Torsdag den 8. januar lyder startskuddet til DM i Skills 2015, der er Danmarks hidtil største uddannelsesevent. Over 300 deltagere dyster om at blive dansmarksmester inden for deres fag. 36 konkurrencefag er tilmeldt, og 15 konkurrencefag deltager - herunder transporterhvervets uddannelser, der er repræsenteret ved chauffør-, lager og redderområdet.

På TURs stand - i hal B3-001 - er det blandt andet muligt at møde en flok ambitiøse og dygtige transportlærlinge, der med faglig stolthed, skal fortælle de gode historier fra deres respektive transportuddannelser og besvare spørgsmål fra de besøgende – især fra de mange folkeskoleelever, der gæster DM i Skills.

Transportuddannelserne er med på DM i Skills som demonstrationsfag - men konkurrencer vil der alligevel være masser af. Alle besøgende har nemlig mulighed for at vinde en iPad mini eller et gavekort ved blot at prøve en af simulatorerne på standen eller deltage i en redderøvelse – de sociale medier kommer også i spil, da det også er muligt at blive den glade ejer af en iPad mini, hvis man uploader det bedste billede fra TURs stand på #transportskills via Instagram.

Cargo Cup
Transportspillet Carco Dynasty sætter fokus på iværksætteri med en stor turnering, der kulminerer med en finaledyst ved DM i Skills 2015. To skoleklasser er udvalgt til at dyste i Cargo Cup-finalen. Det drejer sig om fire elever fra Kroggårdsskolen i Odense og fire elever fra Lyreskovsskolen i Padborg. Cargo Cup-finalen afvikles på hovedscenen om torsdagen kl 14.30, hvor der samtidig er mulighed for at blive underholdt af komikeren Ruben Søltoft, som er udvalgt til at være kommentator. Det skal nok blive festligt. Og fest bliver der også for vinderholdet, som honoreres med et gavekort på 10.000 kr. til at holde en stor fest for klassen.

Der er gratis adgang – indgang ØST er 3 minutters gang fra metrostation Bella Center. Læs mere om DM i Skills 2015 her. Og følg arrangementet på Facebook her.

Det er også muligt at downloade en app, der blandt andet indeholder det fulde program, et oversigtskort og andre praktiske oplysninger. Søg på Skills i Appstore.

-TUR 

facebook twitter