Nyt lokalt uddannelsesudvalg på UC Fyn

20. januar 2015

Uddannelsescenter Fyn starter lokalt uddannelsesudvalg.

LUUFyn

På uddannelsescenter Fyn – også kaldet UC Fyn – har man netop afholdt det første møde i skolens nyetablerede lokale uddannelsesudvalg. Udvalget er repræsenteret af blandt andre HR-chef hos Marius Pedersen, Lisbeth Bille, HR-chef fra Odense Waste Management, Lars Jensen, og driftschef for Poul Schou, Jens Ole Olesen.

Direktøren for UC Fyn, Benny Plesner, som har samlet udvalget og som fremadrettet vil repræsentere skolen på møderne, er glad for, at det er lykkedes at få sammensat en spændende gruppe af mennesker fra branchen:

- Det er vigtigt for skolen, og for vores virke, at vi samarbejder med branchen omkring os. De kan komme med værdifuldt input til os, som vi kan bruge til at blive endnu bedre til det vi gør.  Og de får selvfølgelig også gavn af vores viden om uddannelser til transportbranchen.

Udvalgets første møde blev afholdt den 15. januar, hvor udvalgsmedlemmerne blev introduceret til skolens aktiviteter, og fik en nærmere gennemgang af skolens placering i TUC DEKRA-organisationen, som ejer 50 procent af UC Fyn. Allerede på første møde gik snakken om skolens aktiviteter, herunder især om efteruddannelsen, som virksomhederne efterhånden har stor erfaring med, men også om andre ting af fælles interesse for udvalgets medlemmer.

- Det er jo ikke kun skolen som får gavn af udvalgets erfaringer. Medlemmerne har også glæde af den erfaring de udveksler med hinanden, blandt andet omkring hvordan de håndterer uddannelse, og andre faglige områder af fælles interesse, fortæller Benny Plesner.

Efter et veloverstået første møde, hvor stemningen var god, og hvor TUR også var repræsenteret, og deltog i det introducerende arbejde, ser UC Fyn og udvalgets medlemmer frem til et spændende samarbejde.  

Læs mere om de lokale uddannelsesudvalg - klik her.

– TUR

facebook twitter