Ny hjemmeside skal booste interessen for transportuddannelser

24. juni 2015

Hjemmesiden transportuddannelser.dk gik efter mange måneders forberedelse i luften mandag d. 22. juni.

Formålet med transportuddannelser.dk, er at få flere unge til at få øjnene op for de mange uddannelsesmuligheder, der findes inden for transportområdet. Siden skal gerne udfordre de gængse fordomme om et job i transportbranchen, og give et virkelighedsnært billede af, hvad det vil sige at være transportlærling.

Hjemmesiden er en del af indsatsområderne i projektet Succes på vejen, der finansieres af Transportens Udviklingsfond og Godstransportens Uddannnelses- og Udviklingsfond.

PrintscreenHjemmeside (1) 

Udvalgte transportlærlinge leverer selv historierne

På transportuddannelser.dk kan man møde 7 af landets nuværende dygtigste og mest ambitiøse transportlærlinge. Formålet med at inddrage de unge ambassadører selv, er at de kan tegne et mere virkelighedsnært og troværdigt billede af hvad det vil sige at være i gang med en transportuddannelse. Det er også muligt at skrive til og med dem, og få svar på spørgsmål, som ikke bliver besvaret på siden.

Endelig lancering i september

Platformen er klar, nu skal der gradvist bygges mere og mere relevant indhold på transportuddannelser.dk før siden vil blive markedsført mere bredt i slutningen af september.

Besøg hjemmesiden her

-TUR

 

 

 

 

facebook twitter