Faglærerne blev klædt på til modul 1

28. maj 2015

Nye undervisningsmaterialer og spørgsmål til den forestående prøve i ”Introduktion til offentlig servicetrafik” blev præsenteret på TURs netop afholdte faglærerkursus.

Undervisning_pc

Den 21.- 22. maj blev der afholdt faglærerkursus i modul 1 i befordring af bevægelseshæmmede; ”Introduktion til offentlig servicetrafik”, hvor faglærerne blev præsenteret for et nyt undervisningsmateriale i form af en PowerPoint til brug i undervisningen samt en vejledende pensumoversigt.

Den vejledende pensumoversigt fungerer som en vejledning til hvordan skolerne kan tilrettelægge kurset og indeholder endvidere gode idéer til hvad der kan inddrages i undervisningen samt nyttige links til inspiration.

Indblik i branchecertifikat og prøve
På faglærerkurset blev faglærerne stillet over for den prøve, som kursisterne fremadrettet skal gennemføre og bestå for at opnå det branchecertifikat, som fra 1. juni tilknyttes uddannelsen. På denne baggrund fik alle de deltagende faglærere mulighed for at snuse til, hvad der vil blive spurgt ind til i prøven, og komme med feedback på spørgsmålene.

Trafikselskaberne med på sidelinjen
Trafikselskaberne var også til stede på kurset, og kunne være behjælpelige med at svare på spørgsmål fra skolerne omkring udbudskrav og ordninger i den offentlige servictrafik.

Movia, Sydtrafik, Fynbus og NT inviterede til et tættere samarbejde med skolerne, hvor de klæder faglærerne på med viden om offentlig servicetrafik og trafikselskabernes krav i de enkelte regioner. Således opfordrede trafikselskaberne skolerne til at kontakte deres regionale trafikselskab for at aftale nærmere vedrørende et fælles fagligt forum, og mulighed for at komme i praktik.

Hent materialer til kurset ”Introduktion til offentlig servicetrafik” i skolerne rum her

– TUR

facebook twitter