Hvem snupper pokalen i år?

19. marts 2015

På lørdag skal det store slag slås. Her mødes 60 lærlinge fra hele landet for at få afgjort, hvem der snupper årets DM guld inden for henholdsvis chauffør- og lagermesterskaberne.

Vinderne 2014

Præcisionskørsel, kranarbejde, klargøring af paller og gaffeltruckkørsel er blot et par af de discipliner, der skal dystes i på lørdag, når der under Transport 2015 i MCH Messecenter Herning afholdes DM for transportlærlinge. Konkurrencerne skydes i gang kl. 10, og ved præmieoverrækkelsen kl. 16 bliver de dygtige lærlinge hædret på podiet.

Kom og kig med
Der er gratis adgang for alle, og der vil være masser at se på hele dagen både på de indendørs og udendørs arealer omkring hal C, når lærlingene gør deres bedste i de 5 discipliner de hver i sær skal gennemføre. Derudover vil der også være mulighed for at høre et oplæg om TSUs Canada-projekt "Et år bag rattet", der er et tilbud til unge, nyuddannede chauffører, der har mod på et eventyr. Det foregår lige umiddelbart inden præmieoverrækkelsen kl. 15.30.

Læs mere om mesterskaberne i DM magsinet 2015 - klik her.

Følg med på Facebook - klik her.

Sponsorer for DM 2015
Volvo Group Trucks Danmark A/S, Toyota Material Handling, Danske Fragtmænd A/S, 3F, ATL, DI, DTL, ITD, TSU, GUU, Constructor Danmark A/S, Lastbilmagasinet, Projob, Schmitz Cargobull, Rich. Andersen & sønner Vognmandsforretning og Transport 2015/MCH Messecenter Herning.  

-TUR

 

 

 

 

 

facebook twitter