Erfaringsudvekslinger blandt faglærere

11. november 2015

Der blev både udvekslet erfaringer og lært nyt ved TURs årlige Erfa-konference for faglærere, der underviser i befordring af bevægelseshæmmede og offentlig servicetrafik.

Handicapbefordring

TURs årlige Erfa-konference, Erfa BAB (befordring af bevægelseshæmmede), blev afholdt den 29.-30. oktober på Scandic Bygholm i Horsens. Her deltog 18 oplagte og engagerede faglærere, samt repræsentanter fra TUR og trafikselskaberne.

Oplæg om fremtiden inden for offentlig servicetrafik

Trafikselskaberne var indbudt til at holde et oplæg om nye tiltag og forventninger til fremtiden inden for offentlig servicetrafik med fokus på uddannelse af chauffører. Derudover deltog trafikselskaberne i en workshop sammen med faglærerne om fremtidens krav til chauffører, som skabte basis for en spændende debat om udviklingen i branchen med uddannelse som omdrejningspunkt. 

Erfaringsudveksling om modstand i læringsrummet

På konferencen var der endvidere fokus på modstand i læringsrummet, og erfaringsudveksling om hvordan faglærerne kan skabe gode og positive rammer for undervisningen af chauffører i denne målgruppe.

Hensigtsmæssigt opførsel når man kører med fx autister - hvordan?

Autisme og ADHD-konsulent, Anna Hjort, bidrog med et spændende oplæg om hverdagen med autister, med fokus på hvordan man som chauffør agerer hensigtsmæssigt når der køres med autister i den offentlige servicetrafik.

TUR takker mange gange for alle de deltagenes engagement. 

Der afholdes Erfa BAB igen i det nye år. Hold øje med nyhedsbrevet eller TURs faglærerkatalog, der byder på mange spændende faglærerkurser og konferencer i 2016.

– TUR

 

facebook twitter