VIGTIG MEDDELELSE – TURTEORI.DK SKAL OPGRADERES

12. november 2015
turteori.dk bliver opgraderet til ny version i uge 47
turteori.dk bliver opgraderet til ny version tirsdag d. 17. november – mandag d. 23. november 2015, begge dage inklusive.

BEMÆRK! Du vil opleve, at de handlinger du foretager på turteori.dk fra tirsdag d. 17. november til mandag d. 23 november ikke vil kunne ses, når opgraderingen er gennemført.
 
Hvad kommer det til at betyde for dig?

Jeg har allerede aktiveret en kursuskode:
  • Det, du har arbejdet med i et kursus i perioden 17. november - mandag d. 23. november, vil ikke kunne ses i kurset, når opgraderingen er på plads.
Jeg skal aktivere ny kode i uge 47:
  • Aktivering af ny kode skal ske mandag d. 16. november 2015. Bemærk: kurserne er frit tilgængelige 17. november til 23. november 2015.
     
Nye kursuskoder kan ikke aktiveres i opgraderingsperioden
Det vil ikke være muligt at aktivere nye kursuskoder i opgraderingsperioden. 

Kurser frit tilgængelige på turteori.dk
For at kompensere for, at det ikke er muligt at aktivere kursuskoder, vil kurserne på turteori.dk være frit tilgængelige i opgraderingsperioden.

Særligt for kørekortkurser
turteori.dk overholder Rigspolitiets krav til logning af data også under opgraderingen. Data for perioden 17. november – mandag d. 23. november 2015 skal indhentes hos TUR Forlag.


Vi beklager selvfølgelig ulejligheden, men opgraderingen er en nødvendighed for at sikre driften af systemet fremadrettet og sikre muligheden for at tilføje nye funktionaliteter og muligheder til platformen.

Har du spørgsmål, må du endelig kontakte os på support@turteori.dk
 
turteori

Med venlig hilsen
turteori.dk 
-TUR
 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag