TUR faglærerkursuskatalog 2016 klart

24. september 2015

Så er TUR klar med det nye faglærerkursusprogram, der både byder på gode gengangere og flere nye kurser i 2016. Blandt andet kurser, der omhandler innovation, kundeservice og mødeledelse.

Undervisning_pc

TUR har netop lanceret kursusprogrammet for 2016, der byder på i alt knap 60 faglærerkurser, som henvender sig til både nye og mere erfarne undervisere inden for lager- og transportområdet. 

 Innovation og kundeservice
”Innovation, teknologi og forandringsprocesser i transporterhvervene” er et af de nye kurser, der er på programmet for 2016. Her vil der være fokus på innovationsbegrebet i forhold til brancherne: lager, transport og bus. Der vil være fokus på kreative metoder til problemløsning og udvikling af nye aktiviteter, processer og/eller forretningsområder.

Derudover er kurset ”Kundeservice og kommunikation for gods og lager” en mulighed for de faglærere, der vil lære mere om introduktion til kommunikationsteorier ved hjælp af cases og situationsøvelser. Intern og ekstern service og kommunikation.

Af andre spændende nye kurser, kan nævnes:

  • Mødeledelse og mødedeltagelse
  • ERFA obligatorisk efteruddannelse bus og gods

Konferencer
Traditionen tro afholder TUR også konferencer for chauffør- og kranområdet. Mens de administrative medarbejder på skolerne også kan forvente at blive inviteret på konference. Og som noget nyt i denne sammenhæng vil der også blive afholdt en konference med fokus på EUD, RKV og svendeprøvevejledninger for lager, gods og bus.

Derudover forventer man i TUR at gennemføre faglærerkurset ”Fornyelse og kørelærergodkendelse (lovkrav pr. 2016).

Læs mere om TUR Faglærerkurser på tur.dk her

 

 

facebook twitter