DM for transportlærlinge rykker nærmere

29. april 2016

Der er bare tre uger til DM for transportlærlinge 2016 - kulminationen af flere måneders slid blandt de udvalgte deltager-lærlinge.

Dm truck

60 chauffør- og lagerlærlinge er klar til at dyste om guldet
Mesterskabet afvikles i år i samarbejde med TEC Hvidovre lørdag d.21.maj. Det er også TEC der lægger hus til.

Lærlingene skal i løbet af mesterskabsdagen, alt efter hvilket speciale de repræsenterer, som altid udprøves i blandt andet præcisionskørsel, gaffeltruckkørsel, manøvrering og læsning af langgods med gaffeltruck, lastfordeling, lastsikring og udprøvning i teorisystemet Multitest.

DM2016

Pokaler til de bedste
Samtlige af de 60 lærlinge, der er udtaget til at deltage i DM for transportlærlinge 2016, er alle nogle af de allerskarpeste på deres område, og alle fortjener i virkeligheden at blive hædret. Ikke desto mindre bliver det spændende at se hvem der løber med sejren indenfor henholdsvis chauffør- og lagerfagene med pokaler på podiet ved dagens afslutning d. 21.maj på TEC.

Sponsorer
DM for transportlærlinge 2016 er sponsoreret af Volvo Trucks, Toyota Material Handling, 3F, DI, DTL, Danske Fragtmænd, ITD, TU, ATL, GUU, MCH Messecenter Herning, Transportmessen,J. Nørgaard Petersen A/S, ProJob, Thura Transport.

Følg med i DM-forberedelserne på Facebook her

-TUR

 

facebook twitter