TUR Forlag udgiver den første digitale bog som iBog

21. april 2016

TUR Forlag er trådt et skridt videre ind i den digitale verden, og udgiver den første digitale bog som iBog. Det er fagbogen ’Køretøjets opbygning’ som nu også tilbydes som iBog.

Ibog

iBog – hvad vil det sige?
iBogen er en interaktiv bogudgivelse, man kan bruge, når man er på internettet. iBogen har samme indhold og opbygning som papirudgaven, men den er nemmere at navigere rundt i. Man kan have iBogen med sig lige meget, hvor man befinder sig, og den kan læses på alle digitale devices, såsom smartphones, tablets og computere. Samtidig støtter iBogen op om de forskellige læringsstile.

Mange fordele

Inden for transportbranchen sker der ofte lovændringer og ændringer i praksis. Her har iBogen den fordel, at den opdateres løbende, så eleverne altid har aktuelle undervisningsmaterialer. Desuden slipper man for at smide gamle bøger med forældede informationer ud.

Idet iBogen er digital, har eleven mulighed for oplæsning via f.eks. Adgang for alle. iBogen har også en indbygget notefunktion, så eleven løbende kan tilføje egne noter. Noterne kan let eksporteres, gemmes, deles og bruges offline.

Desuden er iBogen altid lige ved hånden og let at tage med – også på lageret og værkstedet. Det kan gøre undervisningen mere levende.

En anden klar fordel ved en iBog er, at skolerne ikke behøver købe bøger ind til lager. Skolerne kan købe adgang til iBogen, når som helst behovet opstår, og det gør det mere enkelt for skolerne at administrere. 

Med tiden vil indholdet i iBogen blive suppleret med internettets fabelagtige muligheder for anderledes og differentieret læring – med interaktive værktøjer som f.eks. videosekvenser og lydfiler.

iBogen kan læses på www.turteori.dk, hvor den tilgås med en kursuskode.

 

Flere iBøger på vej

I løbet af 2016 og 2017 vil der komme flere iBøger til.

/TUR Forlag

-TUR

facebook twitter