TUR løfter sløret for nye kampagner på chaufførkonference

24. august 2016

I weekenden bliver 3Fs chaufførkonference afholdt i Aalborg, og TUR Kommunikation er inviteret med for at fortælle om to nye kampagner, som vil køre i løbet af efteråret.

Til 3F's chaufførkonference vil TUR Kommunikation fortælle om to nye kampagner, som udspringer fra tiltag i projektet Succes på vejen. Kampagnernes mål er henholdsvis at erhverve motiverede unge og fastholde motiverede lærlinge på transportuddannelserne.

Kort om kampagnerne:

  • Let røven og få dig en uddannelse går ud på hjælpe arbejdsdrengene og -pigerne i gang med en erhvervsuddannelse inden for transport. De er måske gået ud af 9. klasse for nogle år siden, og har nu fået et job i en transportvirksomhed. Så hvorfor ikke hjælpe dem på vej til at blive faglært.
  • Få succes med din lærling er en kampagne for det nye AMU-kursus, "Transportbranchens mentoruddannelse". Kurset er rettet mod transportvirksomheder og giver tips og råd til, hvordan man får skabt et godt lærlingeforhold. Bl.a. lærer man, hvordan man afstemmer forventninger og hvordan man bedst muligt kan integrere et ungt menneske i virksomheden.

Begge kampagner kører fra efteråret og fremad. Er man interesseret i at høre mere eller vil man have tilsendt materialer, er man velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Cecilie Villirs på cv@tur.dk eller på tlf. 35878703.

Klik på billederne for at se folderne:

Let-røven-og-faa-dig-en-uddannelse     Transportbranchens-mentoruddannelse-TUR-amu-kursus

 

 - TUR

 

facebook twitter