TURs faglærerkursuskatalog for 2017 er klart

16. august 2016

TUR har netop lagt hånd på faglærerkursusprogrammet for 2017, der byder på succefulde gengangere, men også flere nye kurser.

Hotel Koldingfjord 

Det nye program består af 45 faglærerkurser, som henvender sig til både nye og mere erfarne undervisere inden for lager- og transportområdet. 

Innovation og kundeservice
Blandt andet gentager vi succesen med faglærekurset: ”Innovation og teknologi og forandringsprocesser”, som fik så gode evalueringer, at vi synes at flere skulle have chancen for at komme på dette kursus næste år. Her vil der igen være fokus på innovationsbegrebet i forhold til brancherne: lager, transport og bus. Der vil være fokus på kreative metoder til problemløsning og udvikling af nye aktiviteter, processer og/eller forretningsområder.

Nye faglærerkurser i 2017
Faglærerkurset: ”Supply Chain Management”, er et nyt faglærekursus i avanceret logistikstyring, der er på programmet for 2017. Se mere om kurset her

Et andet nyt faglærerkursus, vi har lavet lidt om det der hedder ”Kende reglerne for godstransport”. i 2017 bliver det lavet om fra et endags kursus til et kursus af to dages varighed. Det har vist sig at dette kursus var for kort, så på det udvidede kursus går vi nu mere i dybden med det meget omfattende indhold. Se mere om kurset her

Endvidere fortsætter vi med faglærerkurserne "Obligatorisk efteruddannelse for kørelærere" i 2017.

Det er i løbet af det sidste år lykkedes TUR at lave en god hotelaftale med Hotel Kolding Fjord, som ligger centralt i landet, og har superflotte rammer - både i forhold til at afvikle konferencer og faglærekurser, men også i forhold til omgivelserne, det kulinariske, og overnatningsfaciliteterne. Med dette gode udgangspunkt for afviklingen af vores faglærekurser, glæder vi os til at mødes i disse nye omgivelser.

Alle faglærerkurserne tilmeldes via vores onlinesystem under hvert enkelt kursus/konference.

Læs mere om TUR Faglærerkurser på tur.dk her

- TUR

facebook twitter