60.000 gæster var forbi DM i Skills 2016 i Fredericia

9. februar 2016

Trods store forsinkelser grundet en større industribrand i Fredericia Havn natten til torsdag, lykkededes det alligevel DM i Skills 2016 at komme  rigtig flot ud over stepperne - og i løbet af de tre dage erhvervsuddannelsesmessen fandt sted, var ca. 60.000 gæster forbi.

ToyotaNyhed

Livlig aktivitet på TUR-standen
Mange af de besøgende kom forbi TUR's stand, hvor der mødte dem et delvist virtuelt miljø med en GT-simulator fra Toyota, og en lastbilsimulator akkompagneret af to kompetente personaler fra svenske TYA.

Lærlingene svarede på spørgsmål
Samtidig var fem dygtige transportlærlinge sat på opgaven med at hverve gæster til vores øvelser og besvare på spørgsmål fra dem - det gjorde de bare rigtig godt, og det er godt at have dem med, når de jo er dem der bedst ved hvad det vil sige at uddanne sig indenfor transport.

Mange testede om de havde transport-skills på standen
En masse af de unge prøvede også kræfter med de til formålet opstillede simulatorer, der næsten var i drift uafbrudt. Desuden gav rigtig mange sig i kast med en redderøvelse, der blev gennemført ved siden af ambulancen med dertilhørende faglærer samt redder-elever.

På standen var også TUR Forlag på plads med Cargo Cup, hvor det blev 9.A fra Kroggårdsskolen i Odense, der løb med sejren, og et gavekort på 10.000 kr. til en stor klassefest.

CargoCup2016

"Det var en vild oplevelse. Der var en fed stemning, og specielt værterne (Ruben Søltoft og Mark Le Févre) var sjove," fortæller de glade vindere.

DM i Skills 2016 foregik i samarbejde med EUC Lillebælt og Rescue Center Denmark, og blev sponsoreret af Toyota Material Handling.

-TUR

 

 

facebook twitter