Simulatorkøretøjerne er igen et stort trækplaster på TURs stand på DM i Skills

5. februar 2016

På Skills 2016's første dag havde vi besøg af mange folkeskoleelever, som hoppede op i både gaffeltrucksimulatoren og lastbilsimulatoren. De var også flittige til at stille spørgsmål om transportuddannelserne.

ToyotaNyhed

I år bliver DM i Skills afholdt i Fredericia og TUR deltager ligesom i 2015 som demonstrationsfag. På vores stand står der således i disse dage et hold fra TURs sekretariat og syv transportlærlinge fra lager-, chauffør- og redderuddannelserne klar til at svare på spørgsmål om transportuddannelser.

Næsten som i virkeligheden

Samtidig har eleverne mulighed for at deltage i konkurrencer og bl.a. prøve en gaffeltrucksimulator (venligt udlånt af Toyota), så de kan få et billede af, hvilke skills det kræver, at kunne køre gaffeltruck på et lager, og en lastbilsimulator, så man kan få en fornemmelse af hvad det vil sige at sidde i et førerhus og manøvrere et stort køretøj. Ingen af delele er så nemt som man tror!

På den første dag var mange nysgerrige unge forbi standen til en snak om uddannelse, og samtidig afprøve om de kunne styre køretøjerne. Blandt andet er den avancerede Toyota-gaffeltrucksimulator udstyret med gear, rat og fire skærme, som viser et virtuelt lager, man skal styre rundt i.

Følg os på Facebook her

- TUR

facebook twitter