Lige nu spiller Danmarks folkeskoler om DM i Cargo Cup

14. januar 2016

Cargo Cup er danmarksmesterskabet i læringsspillet Cargo Dynasty.

cargoCup 

Cargo Dynasty er et flerbruger iværksætterspil med fokus på samarbejde og konkurrence. Eleverne spiller sammen i grupper på 3 eller 4, der konkurrerer om at opbygge den bedste fragtcentral på parametre som penge, kunde- og medarbejdertilfredshed. Cargo Dynasty understøtter fagmålene i 8., 9. og 10. klassetrin.

Mange fag i spil
Vil man vinde i Cargo Dynasty, skal man uddanne og videreuddanne sine medarbejdere, så deres kompetencer øges. For at uddanne medarbejderne skal man tage en fagrelevant quiz. Quizspørgsmålene relaterer sig til fagmål i dansk, matematik og samfundsfag. Cargo Dynasty kan spilles enten som enkeltfag, hvor eleverne kun får spørgsmål i f.eks. dansk, eller man kan vælge at spille tværfagligt, så der kommer quizspørgsmål i f.eks. både dansk og matematik.

Gratis at spille Cargo Dynasty

Det er gratis for folkeskoler at bruge Cargo Dynasty multiplayer i undervisningen, og det er gratis at deltage i Cargo Cup.

Vind en klassefest

De hold der deltager i Cargo Cup-konkurrencen dyster om at vinde en klassefest med Cargo Dynasty.

Lidt mere om Cargo Cup

Cargo Cup løber af stablen fra 1. januar og indtil 21. januar 2016, hvor folkeskoleklasser konkurrerer mod hinanden om at opbygge den bedste fragtcentral. Der konkurreres i den tværfaglige version af spillet Cargo Dynasty.

De 4 højest placerede grupper, inviteres sammen med deres klasse til at deltage i finalen om at blive danmarksmester i Cargo Dynasty ved DM i Skills 2016. Finalen afholdes i Messe C i Fredericia, d. 4. februar 2016.

Det kræver ingen tilmelding at deltage i Cargo Cup. Du skal blot starte et nyt flerbruger spil. Du finder en kort vejledning på spillets hjemmeside:cargodynasty.dk/cargocup

-TUR

facebook twitter