Logbogen til Turistbuschauffør er klar til brug

14. januar 2016

Logbogen til brug i forbindelse med realkompetencevurdering af chauffører, der ønsker at opnå faglært status som turistbuschauffør, ligger nu klar på TURs hjemmeside.

Rapporter

Med gennemførelse af erhvervsuddannelsesreformen, der trådte i kraft 1. august 2015, blev den daværende personbefordringsuddannelse delt i to selvstændige erhvervsuddannelser: ”Buschauffør i kollektiv trafik” og ”Turistbuschauffør”. Til hver uddannelse har TUR udarbejdet en logbog, som skolerne kan benytte i deres arbejde med at afklare personer, som ønsker at gennemføre en erhvervsuddannelse og blive faglært med svendebrev.

Få overblik med logbøgerne
Med udgangspunkt i logbogen dannes et overblik over, hvilke kompetencer personen eventuelt kan få merit for, og hvilket indhold fra uddannelsen, personen mangler for at opnå faglært niveau. Logbogen er udarbejdet med udgangspunkt i EUV, som er den ordning, der gælder for voksne på 25 år og over, men kan også benyttes til vurdering af unge på EUD, idet den indeholder en oversigt over uddannelsens indhold på grundforløbet og på hovedforløbet for både unge og voksne.

Formålet med logbogen er, at der udarbejdes en individuel uddannelsesplan, som viser præcis hvad personen mangler på skoledelen og i praktiktiden for at blive faglært.

Logbøgerne for TURs uddannelser ligger i skolernes rum på TURs hjemmeside Logbøger

-TUR

 

 

facebook twitter