AMU Nordjylland klæder ledige på til jobbet som renovationsmedarbejdere i Aalborg Kommune

4. juli 2016

AMU Nordjylland har i et samarbejde med Aalborg Forsyning (Renovation) afsluttet et forløb for ledige, som er blevet klædt på til jobbet som renovationsmedarbejder. I en periode på 13 uger skal de afløse de faste medarbejdere hos Aalborg Renovation, som skal afholde sommerferie.

renovationsvikarer

For de ledige er forløbet en oplagt mulighed for at få indblik i en branche, som de måske ikke tidligere har haft erfaring med. De bliver klædt på med en række specifikke kompetencer og får samtidig mulighed for at få en tre måneders ansættelse.

Stor tilfredshed med samarbejdet i Aalborg Renovation
Hos Aalborg Renovation er de godt tilfredse med forløbet. Deltagerne er både motiverede og engagerede, og der er en klar forventning om, at det kommer til at gå rigtig godt for dem som afløsere hos os. Igennem de fire dage, hvor de ledige har været på kursus hos AMU Nordjylland, har de bl.a. lært om Aalborg Renovations organisation og deres værdier. Derudover har de naturligvis også helt praktisk fået indblik i, hvad jobbet som renovationsmedarbejder indebærer.

- På trods af, at det kun er fire dage, føler vi, at alle involverede bliver godt klædt på til et arbejde, som også måtte være efter de 13 uger hos Aalborg Renovation. Vi har god erfaring med at have medarbejdere på kursus hos AMU Nordjylland, og vi er endnu en gang meget tilfredse med samarbejdet, fortæller Thomas Bunch, teamleder hos Aalborg Renovation.

Læs hele nyheden her

- TUR

facebook twitter