BMS vil have faglærte kranførere

23. juni 2016

BMS går efter flere faglærte medarbejdere, og tilbyder både praktikpladsaftaler til unge lærlinge og meritvejsforløb til erfarne medarbejdere, skriver Transportmagasinet.

Liebherr

Højere krav fra kunder og kranførere
Det er blandt andet efterhånden et krav fra kunderne i BMS, som er norden største kranvirksomhed, at det er faglært arbejdskraft der udfører de højt specialiserede opgaver. Og de medarbejdere, som har kørt for BMS i en årrække uden papirer på deres kompetencer ønsker også i højere og højere grad svendebrev på det de kan, som de kan få via Meritvejen.

- Desuden tager vi tre-fem lærlinge ind i virksomheden hvert år. Det er simpelthen nødvendigt, fordi vi gerne vil sikre rette kompetencer hos de kommende kranførere i forbindelse med generationsskifte i branchen. Vi har brug for flere unge. Hvert år er der en håndfuld erfarne, ældre medarbejdere, som går på pension. I BMS ønsker vi en blanding af ungdom og erfaring, fortæller Kim Hvolbøl, som er regionsdirektør i BMS og sidder i brancheudvalget for Transporterhvervets Uddannelser (TUR) og derfor kan påvirke udviklingen på uddannelsesfronten.

Læs hele nyheden fra Transportmagasinet her

- TUR

 

 

 

facebook twitter