Transportuddannelserne var med som demofag til Copenhagen Skills

3. november 2016

Transportuddannelserne havde deltagere med fra TEC Hvidovre på Copenhagen Skills i Bella Center i sidste uge. Næste stop er DM i Skills i januar 2017 i Aalborgs Gigantium.

 Copenhagen Skills

Rig mulighed for at teste sine transport skills

TEC havde taget en Grundforløb 2-klasse med i Bella Centeret med begge dage, hvor de som blikfang havde medbragt en sættevognstrækker, og derudover stillede op med en illustrativ opstilling af lagerforløbet, en lille simulator hvor man kunne prøve at køre lastbil, samt to kuffertvogne fra lufthavnen, med 25 kufferter i forskellig størrelse og vægt. Til sidstnævnte var knyttet en lille konkurrence, hvor de besøgende to og to kunne konkurrere på tid, i hvor hurtigt kufferterne kunne flyttes fra den ene kuffertvogn til den anden. Samtidig skulle man gætte, hvor meget vægt der var blevet flyttet. Der var sat en lille præmie på spil til de hurtigste/dygtigste hver time.

Også for piger

De besøgende gik til den med liv og sjæl. At det ikke kun er et mandejob, kunne man se da dagene blev gjort op, for det hurtigste hold bestod af to piger. En af pigerne, der var med, var Melanie, der er i gang med sin uddannelse som godschauffør på TEC, og selv syntes det gav god mening at komme ud fra skolen, og opleve noget nyt, møde mennesker, og selv få lov til at præsentere sin uddannelse:

- Det jeg rigtig godt kan lide, er det med at vi selv har muligheden for at videregive vores indtryk af uddannelserne, overfor dem der er nysgerrige på transportuddannelser. I stedet for, at det bare er en vejleder, der fortæller om skolegangen, en som ikke ved hvordan det egentlig er at tage uddannelsen. Og så var det fedt, at der var en masse unge, som syntes vores stand var rigtig spændende og sjov, blandt andet på grund af de to aktiviteter, vi havde med. Det var godt at se, at vi gjorde et indtryk, fortæller hun.

Næste stop er DM i Skills d.26-28.januar 2017 i Gigantium i Aalborg.

- TUR

facebook twitter