MCH Messecenter Herning danner ramme om DM i Skills 2018

19. december 2017

Hvert år dyster erhvervsskolerne ved DM i Skills, hvor Danmarks dygtigste lærlinge kåres efter tre intense konkurrencedage. I 2018 lander arrangementet i Herning den 18.-20. januar.

MCH-Messecenter -Herning -danner -ramme -om -DM-i -Skills -2018

Transporterhvervets Uddannelser stiller for 5. år i træk med en demonstrationsstand, hvor eleverne kan opleve, hvordan det er at køre tog, gaffeltruck eller lastbil i en af standens simulatorer.

Test dine transport-skills
De foregående år har der været livlig aktivitet på TURs stand og igen i ’18 vil der være masser af ting, de besøgende kan tage sig til. Her kan man bl.a. prøve kræfter med reddernes udfordringer i en ambulance, mærke hvordan det er at tage kontrollen over en stor maskine i en af vores simulatorer, eller tage en snak med en af de unge transportlærlinge, som er en del af TURs ambassadørhold.

Opsøg viden og vind præmier
På standen kan man læse sig til, hvad de forskellige transportuddannelser indebærer. Der er også præmier på højkant, hvis de besøgende kan svare rigtigt på vores konkurrencespørgsmål – og hvis de er for svære, er der mulighed for at spørge en af ambassadørerne, som netop er i gang med at opleve uddannelsen på egen krop.

Nyuddannede i transport kommer hurtigt i job
Et af budskaberne på standen er, at det godt kan betale sig at overveje en transportuddannelse, hvis man gerne vil hurtigt i job, når man er nyuddannet. Transportuddannelserne til vejgodschauffør, redder og lufthavnsoperatør ligger blandt top 5 på listen over andelen af nyuddannede, der har lavest ledighed tre måneder efter, de er udlærte.

TURs stand finder du i hal L, stand 9030.

– TUR

Læs: ”Nyuddannede inden for transport kommer hurtigt i job”

Læs mere om DM i Skills 2018

facebook twitter