ERFA Gaffeltruck Konferencen 2017 vel overstået

28. august 2017

Det gennemgående tema for årets konference var ”Forebyggelse af arbejdsulykker med gaffeltrucks og gaffelstablere”, og tilbagemeldingerne var positive.

Erfa -gaffeltruck -konferencen -2017-vel -overstaaet 

Årets ERFA Gaffeltruck-konference løb af stablen den 21. og 22. august på Hotel Koldingfjord med fokus på forebyggelse af arbejdsulykker. Deltagerne gav positive tilbagemeldinger efter konferencen, og TUR betegner konferencen som en udpræget succes. 

De kendte producenter af gaffeltrucks og tilbehør til gaffeltrucks, STILL og e-l-m Kragelund, var repræsenteret og holdt samtidig spændende oplæg på selve konferencen. De to producenter demonstrerede også udstyr på den store parkeringsplads i naturskønne rammer. 

Fra Arbejdstilsynet holdt Asbjørn Rylund og Morten Vestergaard oplæg, og fra BAR Transport og Engros var der oplæg ved Susanne Linhart og Kjeld Jensen. 

Den eksterne oplægsholder, Svend Erik Schmidt, holdt et interessant oplæg om "den karismatiske underviser". Han gav bl.a. konkrete værktøjer til hvordan man ved hjælp af kropssprog kan brænde igennem som underviser. 

Derudover var der vanen tro oplæg fra TUR om aktuelle uddannelsespolitiske emner, samt nyt fra TUR Forlag og Multitest.

TUR ser allerede frem til næste års konference, som er fastsat til den 23. og 24. august 2018.

- TUR 

Læs mere om TUR faglærerkurser

facebook twitter