TURs faglærerkursuskatalog for 2018 er klar

25. august 2017

TUR har i samarbejde med skolerne sammensat et spændende program for faglærerkursuskataloget 2018. Nu løfter TUR sløret for et program sammensat af gentagelser af tidligere succeser og nye spændende kurser.

TURs -faglaererkursuskatalog -for -2018-er -klar

Det nye program består af 38 konferencer og faglærerkurser, som henvender sig til både nye og mere erfarne undervisere inden for lager- og transportområdet. Der vil også traditionen tro være en række ERFA'er, som sætter fokus på udveksling af erfaringer inden for specifikke og fagligt relevante emner, herunder bus, lager, gaffeltruck, befordring af bevægelseshæmmede og farligt gods.

Hvert år bestræber TUR sig på at sammensætte nogle større spændende konferencer med interessante indlæg og med deltagelse af brancherelevante indlægsholdere. Programmet indeholder således de årlige tilbagevendende konferencer inden for både chauffør- og lagerområdet.

Nyt på programmet
Et af de nye tiltag i kursusprogrammet er at faglærerkurset Køre-hviletider nu bliver med 1 dags fjernundervisning og 1 dags fremmøde. Det samme tiltag gør sig gældende på faglærerkurset Lastsikring, som vil bestå af være 1 dags fjernundervisning og 2 dages fremmøde. Efteruddannelse til store køretøjer (Gods og bus) og Ny Taxa Lovgivning er nye titler i faglærerprogrammet, som er under planlægning. Informationer om dem vil blive meldt ud, så snart de er tilgængelige.

I gode omgivelser
En lang række af kurserne og konferencerne vil fortsat blive afholdt på Hotel Koldingfjord, som i løbet af de sidste år har dannet ramme for mange af TURs faglærerkurser. TUR har modtaget mange rosende ord om stedet, og er derfor glade for at kunne byde velkommen til endnu et år med kurser og konferencer i dejlige omgivelser.

- TUR

Se hele programmet på TURs hjemmeside

Praktisk oversigt over kurserne (.xlsx)

facebook twitter