SkillsDenmark får ny chef

5. december 2017

Simon Neergaard-Holm overtager ledelsen af SkillsDenmark fra Ulla Groth, der går på pension efter at have bygget SkillsDenmarks aktiviteter op siden starten i 2008.

Skills Denmark -faar -ny -chef

Med en solid baggrund i erhvervsuddannelsesområdet overtager cand.jur. Simon Neergaard-Holm fra 1. april 2018 ledelsen af SkillsDenmark.

Han har det seneste år ledet sekretariatet for el- og VVS-branchernes uddannelser og før det havde han, som tidligere chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening (DA), ansvar for erhvervsuddannelsespolitik. Han var blandt andet også DA’s repræsentant i SkillsDenmarks bestyrelse gennem flere år.

SkillsDenmark står for det årlige DM i Skills, deltagelsen med landshold i EuroSkills og WorldSkills og Skills Stafetten, der er en konkurrence for skolebørn i 8. klasse. Formålet er at skabe øget fokus på erhvervsuddannelserne. SkillsDenmark er en nonprofit-organisation støttet af Undervisningsministeriet, arbejdsmarkedets parter, faglige udvalg, erhvervsskoler m.fl.

Næste DM i Skills foregår i Herning den 18.-20. januar 2018 med 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag. TUR har en demonstrationsstand i Hal L, stand 9030. Der er gratis adgang.

Læs mere om DM i Skills 2018

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag