Bliv fjernunderviser - og vær klar til fremtiden

3. februar 2017

I går præsenterede Niels Brock og TUR Forlag et nyt samarbejde med fokus på opkvalificering af faglærere til at kunne udvikle og afholde fjernundervisningsforløb.

Fjernundervisning-oplæg-Niels-Brock

Samarbejdet er etableret på baggrund af Niels Brocks mere end 15-årige erfaring med fjernundervisning og TUR Forlags mangeårige erfaring med udvikling af undervisningsmaterialer til transportområdet.

Faglærere lærer at lave fjernundervisning

’Fjernunderviser.dk’ er udviklet for at imødekomme udviklingen inden for undervisning, og skal derfor understøtte undervisere og skoler, der gerne vil rustes til at lave fjernundervisning.

Det er ikke kun eleverne, der skal vænnes til at modtage fjernundervisning, men også flere undervisere mangler konkrete redskaber og hjælp til at overføre deres fysiske tavleundervisning til skærmen, hvilket kurserne på ’Fjernunderviser.dk’, står klar til at hjælpe med.

Grundkursus klæder dig på til at lave fjernundervisning

Gennem ’Fjernunderviser.dk’ deltager man først i et grundkursus, der fungerer som et faglærerkursus. På kurset får man de grundlæggende færdigheder inden for denne undervisningsform - opbygning, udvikling, teknik og afvikling. Når kurset er færdigt, får man adgang til et lukket rum på forlagets platform, hvor man kan udvikle sit eget undervisningsforløb med mulighed for at få support undervejs i form af et didaktisk og pædagogisk review af det udviklede materiale.

Efter kursets afslutning har man mulighed for at tage mere avancerede endagskurser online, der går mere i dybden med et af de enkelte områder fra grundkurset.

Niels Brock står med al deres erfaring for selve opkvalificeringen. TUR Forlag varetager platformen, og TUR Faglæreruddannelser står for tilmeldinger og administration, da kurserne udbydes til AMU-skoler.

For mere info kontakt TUR Forlag på kontakt@fjernunderviser.dk eller på tlf.: 35878700

Besøg hjemmesiden fjernunderviser.dk

Læs TURs nyhed "Bedre rammer for fjernundervisning i AMU"

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag