TURs formand har 17 års praktisk erfaring fra branchen

11. januar 2017

TURs netop tiltrådte formand, Kim Poder fra 3F, har selv en baggrund som lastbilchauffør, særligt med farligt gods, udover erfaringen med fagligt arbejde.

KimPoderTale

Formand i TUR, Kim Poder, 3F, uddeler TURs Uddannelsespris 2016 ved TUR' s strategikonference i 3F's lokaler i november 2016.

Formanden har flere ansvarsposter 

Fra 1996 til august 2001 fungerede Kim som transportfaglærer på EUD / VEUD og AMU på Selandia i Slagelse, hvorefter han vendte tilbage til det faglige i SID, hvor han sad som konsulent (indtil SID & KAD blev til 3F). Herefter sad Kim i 3F Guldborgsund, for i 2010 at starte som forhandlingssekretær i Transportgruppen i 3F.

Kims ansvarsområder er rutebilsoverenskomsterne private og KL, mejerichaufførerne, bestyrelsesmedlem i HTSK-fonden. Han er også ansvarlig for lærlingeuddannelserne.

TUR skal fortsat sikre at transportuddannelserne er af meget høj kvalitet

Og oven i det er så også jobbet som bestyrelsesmedlem i BU-personbefordring og formand for TUR, hvor der i øjeblikket er forskellige opgaver at give sig i kast med:

 - De største uddannelsesmæssige udfordringer for tiden er, både at få efteruddannet dem der bliver opsagt i brancher, hvor beskæftigelsen er nedadgående, de som er ledige og mangler kortere varende uddannelse før nyt job og ikke mindst, at få uddannet alle de nye medborgere, som Danmark har modtaget de seneste år, som følge af krig og uro i andre dele af verdenen. Disse medborgere kan komme til at bidrage nyttigt til den danske model, og blive en aktiv og værdifuld del af samfundet, pointerer Kim.

Han understreger desuden at TUR fortsat skal sikre, at de uddannelser der udbydes, har en meget høj kvalitet og validitet, så såvel kursister som deres arbejdsgivere kan gøre brug af de nye kompetencer, som medarbejderne har med hjem efter uddannelse.

- TUR

facebook twitter