Administrativ konference veloverstået

24. maj 2017

Den administrative konference blev igen i år en god lejlighed for det administrative personale at møde deres kolleger fra branchen.

Administrativ -konference -veloverstaaet 

Tak til alle for en veloverstået administrativ konference. Det blev en lærerig konference med oplæg fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, Beredskabsstyrelsen og TUR.

Som tidligere år var der stor fokus på erfaringsudveksling og mulighed for at diskutere løsninger med myndighederne og TUR. Blandt de interessante oplæg kom Johnny Bengtsson fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen ind på den nye taxilov, og fortalte om de rammer, der kendes på nuværende tidspunkt. Han fortalte også, at førerkortet fremover kommer til at hedde et chaufførkort og hvordan dette opnås.

TUR anser, at erfaringsudvekslingen og netværksdelen er gavnlig både for samarbejdet mellem skolerne og for samarbejdet med TUR. Medarbejderne i TUR er glade for at møde de administrative medarbejdere fra skolerne, som sekretariatet samarbejder meget med i det daglige arbejde.

Tak til både TURs egne oplægsholdere og de eksterne oplægsholdere Johnny Bengtsson fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen og Majken Strange og Leise Svane Andersen fra Beredskabsstyrelsen.

Vi følger op med mere information fra de afholdte konferencer i den nærmeste fremtid. 

Tak for i år - TUR glæder sig allerede til næste år.

- TUR

 

facebook twitter