Arne Nielsen, formand i 3F Aalborg, går på pension

4. maj 2017

Et mangeårigt kendt ansigt i TUR og gruppeformand for Transportgruppen i 3F Aalborg, Arne Nielsen, går på pension.

Arne -nielsen -formand -i -3f -aalborg -gaar -paa -pension

Arne Nielsen blev i 1993 valgt som næstformand – og senere som formand - for det, der nu hedder 3F Aalborg. I flere år har han siddet i Brancheudvalget for personbefordring i TUR, hvor han altid har været oplevet som en mand med en klar holdning til uddannelse som en både faglig og personlig investering.

- Uddannelse og opkvalificering af chauffører skaber vækst og jobs inden for transportbranchen, og uddannelse skal ses som en investering og ikke som en udgift. Vi skal se på mulighederne frem for begrænsningerne, udtaler Arne Nielsen.

Arne har samtidig haft den opfattelse, at udover at hæve sine faglige kvalifikationer, er uddannelse også en udvikling af mennesker. Det har altid været vigtigt for ham, at sikre uddannelse for dem, som har det svært med det boglige; et uddannelsesforløb skal indeholde sejre, også selvom man ikke har haft den allerletteste skolegang. Uddannelse er også dannelse af individer, og den, synes Arne, kan medvirke til en interesse i at blande sig i samfundsdebatten.

Måden for Arne at skabe de ideelle rammer for uddannelse af chauffører, har været at sikre, at der har været fælles fodslag mellem parterne i TUR, når de har udarbejdet målsætninger og indholdet i uddannelserne.

- Vi kan ikke skabe en uddannelse, hvis ikke vi har arbejdsgiverne med os. Vi kan kun udvikle transportbranchen, hvis vi gør det i fællesskab, mener Arne Nielsen.

Arnes store passion for uddannelsesarbejdet hjembragte ham i 2016 TURs uddannelsespris. Han modtog den sammen med repræsentanter fra Keolis Aalborg og VUC Nordjylland.

Afskedsreceptionen for Arne Nielsen finder sted d. 5. maj 2017 i 3F Aalborgs lokaler mellem kl. 12.00 og 15.00.

TUR takker for indsatsen i brancheudvalget for personbefordring og ønsker Arne Nielsen held og lykke i fremtiden.

- TUR

facebook twitter